Odustanak od ugovora

Odustanak od Ugovora (pravo na povrat)

Ukoliko Vam se artikal koji ste poručili od nas nije dopao ili nije ispunio Vaša očekivanja, prema Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od dana preuzimanja i zatražiti refundaciju.
U ovom slučaju, niste u obavezi da navodite razloge vraćanja artikla. Ipak, ukoliko želite, možete nas obavestiti o razlozima vraćanja artikla, jer nam takve informacije značajno pomažu u unapređivanju naše usluge.

Ukoliko želite da kupljeni artikal vratite, a da Vam novac bude refundiran, veoma je Važno da nas o tome obavestite i u roku od 14 dana od datuma preuzimanja artikla, isti pošaljete na našu adresu zajedno sa ispunjenim obrascem za jednostrani raskid Ugovora.

Obrazac za jednostrani raskid Ugovora možete preuzeti putem sledećeg linka.

Troškove povrata robe usled jednostranog raskida Ugovora sklopljenog na daljinu, snosi kupac.

Za dodatne informacije, molimo Vas pročitajte Opšte uslove poslovanja na daljinu.

U slučaju da je u pitanju neispravnost artikla, primenjuje se reklamacioni pravilnik, odnosno procedura za podnošenje i rešavanje reklamacije.
Za više informacija o reklamaciji i garanciji na proizvode iz našeg asortimana, molimo Vas pročitajte Reklamacioni pravilnik.

Za dodatna pitanja, informacije, nedoumice ili povrat robe, naši kontakt podaci su:

KUPOVNIK D.O.O.
Trg Jakaba i Komora 7/5
24000 Subotica, Republika Srbija
Email: [email protected]

Takođe, možete nam se obratiti i putem naše Facebook stranice.